Velkommen til Ella´s hud- og kroppspleie

«Min drøm er å hjelpe mennesker å oppnå en unik opplevelse av velvære i kroppen uansett alder og livsstil». 

– Ella Mokel

“Behandlingen med Eximia på ansiktet har overgått mine forventninger. Hvem skule trodd at vanlig vakuum behandling får huden min til å gløde slik det gjordet. 

Hele behandlingen varte i ca 45 minutter. Min hud etter 40 trives godt etter Eximia-løft. Jeg fikk en behagelig vakuum massasje som ga et ansiktsløft på en sunn og skånsom måte. Ella fortalte meg at proceduren anbefales å ta flere ganger, og spesielt nyttig dagen før dagen.

Ella jobber med trygge sikre bevegelser og har akkurat riktig trykk på huden for at effekten kommer frem. Hun kommenterer behandlingen underveis og opplyser hensikten til forskjellige teknikker. Allerede etter den første gangen fikk huden min en betydelig løft, og effekten varte i minst en uke.

Jeg kan trygt anbefale Eximia-behandlingen til andre”.

Tatjana, kunde

“Ella er fantastisk flink til å løse opp stive skuldre og stiv nakke ved massasje med Eximia. Ryggen kjennes mye bedre etter behandling, og blodsirkulasjonen har økt. Jeg har fått redusert rynker i ansiktet (rundt øyne, munn og andre ansiktslinjer) ved jevnlige behandlinger med Eximia.

Ved samme behandling på mage og rygg merker jeg effekt med en gang ved at magebeltet strammes inn. Jeg anbefaler Ella på det varmeste”.

Hilde, fast kunde

“Ella er super dyktig i det hun holder på med. Jeg har erfart at hun stadig tilpasset behandlingen etter mitt behov. Samt ga gode råd underveis om hvordan jeg kunne nå mitt beste potensialet. Eximia behandlingene har gitt meg flere effekter. De som er mest viktige og som jeg setter mest pris på er å kjenne og kunne se at væskesamlinger i kroppen ble redusert. Jeg har fått glattere og strammere kropp. Videre vil jeg legge til at behandlingene har hjulpet meg mye med å minske cellulittene på låret på kort tid. Uansett kropp og fasong anbefales behandlingene til alle”.

Zeynep, BI student